Thursday, September 17, 2009

Syoknyee Raye...

Sekarang ni ngah tunggu abang datang jemput pas die solat jumaat.. bosan lahh.. semua dah siap kemas… ifa mmg tak saba nak balik ni.. mudah2han selamat sampai nnt. Kalo dapat nak sambai sebelum buke puasa sbb nak buka puasa kat umah.. tapi umi pesan semalam biarlah lambat asalkan selamat. Tak dapat buke same2 pon tak pe.. yang penting die dapat tengok anak2 die selamat.
Ifa tak rasa cam kurang pon raye tahun ni walaupun tak de sape2. Ifa rase lagi best sbb ade ramai kawan2 yang amik berat pasal ifa.. tq kawan2… love u all semua. Mungkin beli baju raye malam besok. Pas tu terus balik kampong atuk. Dapat ganti selai pon jadi lah untuk pagi raye nnt. Ifa dah malas nak pikir2 sangat pasal nak begaye time raye ni. Cukup lah ape yang ade kan.. adik dah tempah suruh gantikan die punye memory kad ilang.. erm… mmg ngade2 adik aku yang sorang ni.. nasib baik adik aku sorang.. layan kan jelahh…erm… aku tak bawak balik ape2 pon untuk org kat umah.. bz sangat sampai tak sempat nak kuar bejalan2 kat sini. Tak pe lahh.. sampai sana nnt pandai2 lah aku cari ape yang patut.. aku dah nak g ni.. Selamat hari Raye semua….

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Popular Posts Widget